open

Maandag 11 mei aanstaande gaan onze deuren weer open en we zijn erg blij dat we de kinderen dan weer mogen verwelkomen. We hebben ze gemist!

Bekijk protocol

Op de site van de rijksoverheid is veel informatie te vinden over de opvang na 11 mei en regelingen daaromtrent. Zie hiervoor o.a. onderstaande link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ouders-scholieren-en-studenten-kinderopvang-en-onderwijs/ouders

Bovenstaande afspraken gelden in ieder geval gedurende de periode dat de algemene en landelijke Corona-voorschriften van kracht zijn. Natuurlijk kunnen wij op dit moment niet uitsluiten dat er nog wijzigingen komen. Het zal even wennen zijn en daar waar we constateren dat zaken anders moeten zullen we dat zeker aanpassen. Laten we er samen voor zorgen dat de opvang van jullie kinderen op een verantwoorde en voor iedereen gezonde manier verloopt!Stichting Kinderopvang Roermond, Echt-Susteren en Maasgouw

Bent u op zoek naar professionele opvang voor uw kind? Een opvanglocatie waar uw kind samen met andere kinderen kan spelen, zich kan ontwikkelen en plezier kan maken? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Stichting Kinderopvang Roermond, Echt-Susteren en Maasgouw.

Meer over onsvolg ons op facebook

inloggen bij Isy